Dulce de Leche i czekoladowy Pudding chlebowy
Dulce de Leche i czekoladowy Pudding chlebowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 351 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, ciężką śmietanę do bicia, rum i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Budyń z dyni z Dulce de Leche, Budyń chlebowy bananowo-Dulce de Leche, oraz Dulce De Leche budyń chlebowy z kruchą polewą orzechową.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieścić chleb w dużej misce.
Skropić 3 łyżkami roztopionego masła; wymieszać.
Przenieść do obramowanej blachy do pieczenia.
Piec, aż chleb zacznie kolor, mieszając od czasu do czasu, około 12 minut. Super.
Pędzel 11x7x2-calowe szklane naczynie do pieczenia z 1 łyżką roztopionego masła.
Wymieszać śmietanę i 1 szklankę dulce de leche w średnim rondlu na średnim ogniu, aż do wymieszania i bulgotania.
Jajka i żółtka ubić w dużej misce.
Dodać rum, wanilię i sól; stopniowo ubijać w ciepłej mieszance dulce de leche. Wymieszać w kostkach chleba.
Niech namoczyć 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Zmiksować czekoladowe chipsy do kremu.
Wlać do przygotowanego naczynia.
Piec budyń, aż nadmuchane i ustawić w centrum, o 35 protokół.
Ostudzić 15 minut. Posypać cukrem pudrem.
Podawać na ciepło, przechodząc więcej dulce de leche polewa obok.