Dulce de Leche i czekoladowy Pudding chlebowy

Dulce de Leche i czekoladowy Pudding chlebowy
Dulce de Leche i czekoladowy Pudding chlebowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 351 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, ciężką śmietanę do bicia, rum i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Budyń z dyni z Dulce de Leche, Budyń chlebowy bananowo-Dulce de Leche, oraz Dulce De Leche budyń chlebowy z kruchą polewą orzechową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić chleb w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Skropić 3 łyżkami roztopionego masła; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Przenieść do obramowanej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec, aż chleb zacznie kolor, mieszając od czasu do czasu, około 12 minut. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Pędzel 11x7x2-calowe szklane naczynie do pieczenia z 1 łyżką roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
7
Wymieszać śmietanę i 1 szklankę dulce de leche w średnim rondlu na średnim ogniu, aż do wymieszania i bulgotania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De LecheDulce De Leche
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdjąć z ognia.
9
Jajka i żółtka ubić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Dodać rum, wanilię i sól; stopniowo ubijać w ciepłej mieszance dulce de leche. Wymieszać w kostkach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De LecheDulce De Leche
Kostki ChlebaKostki Chleba
WaniliaWanilia
SólSól
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Niech namoczyć 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
12
Zmiksować czekoladowe chipsy do kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
BudyńBudyń
13
Wlać do przygotowanego naczynia.
14
Posypać 2 łyżkami cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
15
Piec budyń, aż nadmuchane i ustawić w centrum, o 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
16
Ostudzić 15 minut. Posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
17
Podawać na ciepło, przechodząc więcej dulce de leche polewa obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De LecheDulce De Leche
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn