Dulce De Leche bananowy placek rumowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Dulce De Leche Banana Rum Pie spróbować. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Ten przepis służy 10. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mleko skondensowane, bitą polewę, mleczny karmel dulce de leche i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Dulce de Leche-placek bananowy, oraz Ciasto z kremem bananowym Dulce de Leche.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 9-calowy szklany talerz ciasto z gotowania sprayu. W małej misce wymieszać banany i sok z cytryny; odstawić.
W średniej misce, wymieszać Bisquick mix, cukier, masło, 2 łyżki rumu, mleko skondensowane i jajka do wymieszania.
Dodać mieszaninę bananów; mieszać aż do wymieszania.
Piec 35 do 40 minut lub do środka jest ustawiony. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, około 1 godziny. Przykryć; przechowywać w lodówce 2 godziny lub do dobrze schłodzone.
Rozłóż ubitą polewą na cieście do 1/2 cala od krawędzi. W małej misce do mikrofalówki, kuchenka mikrofalowa dulce de leche odkryte na wysoki 30 do 45 sekund lub aż dokładnie ogrzane; wymieszać w pozostałych 1 łyżka rumu.
Udekoruj ciasteczkami. Przechowywać w lodówce.