Dublin Coddle z wegańską kiełbasą może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 357 kalorii, 33g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chleb, irlandzkie sztuczki, majeranek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Sprawdza się jako danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Dublin coddle (gotowane kiełbaski, boczek, ziemniaki i marchewka), Dublin Coddle, oraz Dublin Coddle.
Instrukcje
1
Wymieszać płynny dym z bulionem i zalać nim wszystko. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do najniższego ustawienia i przykryć szczelnie. Gotować przez około godzinę, lub aż ziemniaki będą bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2
Dodaj piwo, jeśli go używasz i gotuj na wolnym ogniu przez około 15 minut. Chochlę do misek i podawać z irlandzkim chlebem sodowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu