Duże Miękkie Ciasteczka Imbirowe
Need a deser bezmleczny? Duże miękkie ciasteczka imbirowe mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Ten przepis służy 24. Jeśli masz sól, wodę, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Miękkie Ciasteczka Imbirowe, Duże Miękkie Ciasteczka Imbirowe, oraz Miękkie Ciasteczka Imbirowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. przesiać razem mąkę, imbir, sodę oczyszczoną, cynamon, goździki i sól. Odstawić.
W dużej misce, śmietana razem margarynę i 1 szklanka cukru, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajku, następnie wymieszać z wodą i melasą. Stopniowo mieszać przesiane składniki do mieszaniny melasy. Uformuj ciasto na kulki wielkości orzecha włoskiego i zwinąć je w pozostałe 2 łyżki cukru.
Umieść ciasteczka 2 cale od siebie na nie powiększonym arkuszu cookie i lekko spłaszczyć.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut przed wyjęciem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.