Drobiazg Wiśniowo-Migdałowy
Wiśniowo-migdałowy drobiazg może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 20. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ekstrakt z migdałów, ostudzić bitą polewę, nadzienie z ciasta wiśniowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Drobiazg Wiśniowo-Migdałowy, Cherry Trifle, oraz Cherry Trifle.
Instrukcje
Beat pudding mieszanki i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać 1 szklankę chłodnego bata i kwaśną śmietanę.
Dno pokrywy 2-1 / 2-qt. miseczka z ciasteczkami; wierzch z mieszanką budyniową.
Wymieszać nadzienie z ciasta wiśniowego i ekstrakt; łyżka na masę budyniową. Przykryć pozostałym chłodnym batem.
Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Tuż przed podaniem posypać orzechami.