Drip Kanapki Z Wołowiną
Drip kanapki z wołowiną to bezglutenowe danie główne. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 35g białka, oraz 27 g tłuszczu. Mieszanka bulionu wołowego, rozmaryn, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 111 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sunday Slow Cooker: Pepperoncini Beef aka Drip Beef, Włoska Wołowina Ociekowa, oraz Hot & Spicy Italian Drip Beef dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Posyp pieczony chuck solą i pieprzem.
Roztopić 2 łyżki masła i oleju rzepakowego w ciężkim garnku na dużym ogniu. Sear obie strony chuck pieczeń aż bardzo rumiane, o 5 minut w ogóle.
Wlać bulion wołowy i 1 szklankę wody.
Dodać rozmaryn, a następnie wlać pepperoncini z sokami. Teraz przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie i rozpada, 4 do 5 godzin.
Tymczasem rozgrzać patelnię na średnim ogniu i dodać pozostałe 1 łyżka masła.
Dodać cebulę i podsmażyć na złoty kolor. Odstawić.
Wyjmij pieczeń z garnka i rozdrobnij mięso całkowicie za pomocą dwóch widelców. Odstawić mięso do płynu do gotowania i ogrzać.
Aby służyć, pokroić kliny z wierzchołków rolek delikatesowych. Na każdej rolce wymieszaj dużą porcję mięsa, a następnie wyłóż trochę płynu do gotowania na mięso. Wierzch z kilkoma paprykami z garnka i dużą ilością karmelizowanej cebuli. Top kanapki z klinami rolki i służyć do pokoju pełnego wygłodniałych gości. Zdobędziesz przyjaciół i wpłyniesz na ludzi.