Dressing Z Dzikim Ryżem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sosu z dzikiego ryżu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.09 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pietruszkę z płaskim liściem, cal kostki chleba, rosół z kurczaka i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dressing Z Dzikim Ryżem, Dressing Z Dzikim Ryżem, oraz Dressing Żurawinowy Z Dzikim Ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Ryż opłukać na sicie pod zimną wodą, a następnie przykryć zimną wodą o 2 cale w garnku 4-quart. Dusić, pod przykryciem, do miękkości, 50 minut do 1 godziny.
Ryż odcedzić na sicie i ostudzić 10 minut.
Tosty chleb w dużej płytkiej patelni do pieczenia w środku piekarnika do wyschnięcia, o 30 protokół.
Boczek gotować na dużej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż chrupiące i przenieść z rowkiem łyżką do dużej miski. Cebulę ugotować w tłuszczu pozostającym na patelni, mieszając, aż zmięknie.
Dodać seler i gotować, mieszając, 1 minutę.
Do boczku dodajemy cebulę i seler, doprawiamy natką pietruszki, chlebem, ryżem, solą i pieprzem do smaku.
Zwiększ temperaturę do 191°.
Przełożyć dressing na maślane 3-do 4-ćwiartkowe naczynie do pieczenia i skropić bulion z kurczaka nad dressingiem.
Piec dressing, pokryte, 20 minut, a następnie odkryć i piec 20 minut więcej, lub aż chleb jest złoty brąz i opatrunek jest ogrzewany przez.
* Dressing może być złożony (ale nie pieczony) 1 dzień wcześniej i schłodzony, pokryty. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed pieczeniem.* Dressing można piec, gdy Indyk stoi po upieczeniu.