Dressing z bulguru, moreli i orzechów sosny

Dressing z bulguru, moreli i orzechów sosny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj bulgur, morele i sosna orzechowa. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz orzeszki piniowe, pietruszkę z płaskim liściem, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Bulgur z orzeszkami pinii, oraz Pomidory faszerowane bulgurem i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 3-do 4-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, aż gorące, ale nie palenie, a następnie gotować orzeszki piniowe, stale mieszając, aż złoty, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Dodać cebulę na patelnię, następnie zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskie i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, ale nie rumiane, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać bulgur i gotować, mieszając, 1 minutę. Wymieszać z wodą, morelami, solą i pieprzem i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
BulgurBulgur
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
5
Zdjąć patelnię z ognia i odstawić, przykryte, aż bulgur będzie miękki, o 30 protokół. Wymieszać orzechy, fetę, natkę pietruszki, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BulgurBulgur
Ser FetaSer Feta
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Bulgur może być wykonany, bez orzeszków piniowych, fety i pietruszki, 1 dzień wcześniej i schłodzony, pokryty. Podgrzać w ciężkim rondlu na umiarkowanie małym ogniu, od czasu do czasu mieszając, przed dodaniem pozostałych składników.* Dostępne na rynkach Bliskiego Wschodu i kalustyans.com.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BulgurBulgur
Ser FetaSer Feta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn