Dressing Ostryg
Opatrunek ostryg wymaga około 47 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sól, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Dressing Ostryg, Dressing Ostryg, oraz Dressing Ostryg dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj chleb kukurydziany zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu dla podwójnego przepisu.
Ostudzić 30 minut; pokruszyć w dużej misce.
Roztopić 1/3 Puchar masła w dużej patelni na średnim ogniu; dodać posiekany seler i cebulę, i saute 10 do 12 minut lub do miękkości. Wymieszać z szałwią, pieprzem i solą. Wymieszaj mieszaninę selera i kostki chleba w pokruszony chleb kukurydziany w misce, mieszając delikatnie, aż do wymieszania.
Dodać bulion z kurczaka i jajka i delikatnie mieszać do zwilżenia; wymieszać ostrygi. Mieszanka łyżka do lekko nasmarowane 11-x 7-calowe naczynie do pieczenia.
Piec w 350 przez 50 do 55 minut lub do złotego koloru.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Martha White Cotton Country Cornbread
Mix. Aby zrobić z wyprzedzeniem, przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami przez pokrywę kroku z plastikową folią; przykryj wytrzymałą folią aluminiową lub pokrywą pojemnika. Zamrozić unbaked dressing do 3 miesięcy, w razie potrzeby. Odwilż w lodówce 24 godziny.
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Piec, Odkryte, w 350 przez 1 godzinę i 10 minut do 1 godziny i 15 minut lub do złotego.