Pudding Kukurydziany Poblano
Pudding kukurydziany Poblano może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 223 kalorie, 9g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, ostry cheddar, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding Kukurydziany Poblano, Serrano szynka i pudding kukurydziany Poblano, oraz Miękkie Tacos kukurydziane z prażonymi słodkimi ziemniakami, papryką Poblano i kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść papryki poblano nad płomieniem 1 palników na piecu do pieczenia. Gotować, obracając często szczypcami, aż cała skóra jest pęcherze, o 15 protokół.
Dodać papryki do miski i przykryć folią do pary przez około 15 więcej minut. Gdy papryka będzie wystarczająco chłodna, przełożyć na deskę do krojenia, obrać skórkę, usunąć nasiona i łodygi, pokroić w kostkę i odstawić.
Podgrzać 1 łyżkę masła w średniej patelni saute na średnim ogniu, dodać cebulę i sól i pieprz. Gotować, aż cebula są przezroczyste, o 5 protokół, a następnie odstawić do ostygnięcia.
Podgrzać mleko w małym rondlu, aż zacznie się gotować, o 3 protokół.
W dużej misce ubijamy jajka, a następnie powoli dodajemy sparzone mleko.
Ubij śmietanę, a następnie złóż ser, kukurydzę, paprykę, cebulę, zioła, cayenne. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dodać mieszaninę do 9 przez 13-calowe masło do pieczenia naczynia i odstawić.
Umieścić pozostałe 2 łyżki masła w średnim saute patelni na średnim ogniu i dodać panko. Wrzucić do herbu bułkę tartą i doprawić solą i pieprzem.
Wlać bułkę tartą na budyniu i piec w nagrzanym piekarniku, aż bułka tarta będzie złoty, budyń jest ustawiony i bulgotanie wokół krawędzi i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, około 25 minut.
Wyjąć z piekarnika i podawać.