Pudding Kukurydziany Poblano

Pudding Kukurydziany Poblano
Pudding kukurydziany Poblano może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 223 kalorie, 9g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, ostry cheddar, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding Kukurydziany Poblano, Serrano szynka i pudding kukurydziany Poblano, oraz Miękkie Tacos kukurydziane z prażonymi słodkimi ziemniakami, papryką Poblano i kukurydzą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Umieść papryki poblano nad płomieniem 1 palników na piecu do pieczenia. Gotować, obracając często szczypcami, aż cała skóra jest pęcherze, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
SzczypceSzczypce
4
Dodać papryki do miski i przykryć folią do pary przez około 15 więcej minut. Gdy papryka będzie wystarczająco chłodna, przełożyć na deskę do krojenia, obrać skórkę, usunąć nasiona i łodygi, pokroić w kostkę i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
NasionaNasiona
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Podgrzać 1 łyżkę masła w średniej patelni saute na średnim ogniu, dodać cebulę i sól i pieprz. Gotować, aż cebula są przezroczyste, o 5 protokół, a następnie odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Podgrzać mleko w małym rondlu, aż zacznie się gotować, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
W dużej misce ubijamy jajka, a następnie powoli dodajemy sparzone mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Ubij śmietanę, a następnie złóż ser, kukurydzę, paprykę, cebulę, zioła, cayenne. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
PaprykaPapryka
SerSer
CebulaCebula
ZiołaZioła
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Dodać mieszaninę do 9 przez 13-calowe masło do pieczenia naczynia i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
10
Umieścić pozostałe 2 łyżki masła w średnim saute patelni na średnim ogniu i dodać panko. Wrzucić do herbu bułkę tartą i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
MasłoMasło
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Wlać bułkę tartą na budyniu i piec w nagrzanym piekarniku, aż bułka tarta będzie złoty, budyń jest ustawiony i bulgotanie wokół krawędzi i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
12
Wyjąć z piekarnika i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn