Dressing Mniszka Lekarskiego

Dressing Mniszka Lekarskiego
Dressing mniszka lekarskiego może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 788 kalorii, 14g białka, oraz 63g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, bekon, rozdarte zieleniny mniszka lekarskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dandelion Greens With Hot Olive-oil Dressing, Sałatka Z Mniszka Lekarskiego Z Ciepłym Sosem Bekonowym, oraz Sałatka Z Mniszka Lekarskiego Z Ciepłym Sosem Pancetta.

Instrukcje

1
Podsmaż boczek na dużej patelni ustawionej na średnim ogniu, aż będzie ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
2
Wyjąć z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych. Rezerwy o 3 łyżki kapieli na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
3
W średniej misce ubić jajka, cukier, sól, majonez, ocet jabłkowy i mleko. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Rozgrzać smar boczku na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
5
Mąkę ubić na gładką masę. Gotować, stale mieszając, aż mąka jest rumiane, o 10 protokół. Stopniowo ubijaj płyn tak, aby nie tworzyły się grudki i doprowadzaj do wrzenia, stale mieszając. Pokruszyć boczek na patelni i dodać zieleniny mniszka lekarskiego. Gotuj i mieszaj, aż warzywa zwiędną i zostaną podgrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele Mniszka LekarskiegoZiele Mniszka Lekarskiego
ZieloniZieloni
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn