Dressing Mniszka Lekarskiego
Dressing mniszka lekarskiego może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 788 kalorii, 14g białka, oraz 63g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, bekon, rozdarte zieleniny mniszka lekarskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dandelion Greens With Hot Olive-oil Dressing, Sałatka Z Mniszka Lekarskiego Z Ciepłym Sosem Bekonowym, oraz Sałatka Z Mniszka Lekarskiego Z Ciepłym Sosem Pancetta.
Instrukcje
Podsmaż boczek na dużej patelni ustawionej na średnim ogniu, aż będzie ostry.
Wyjąć z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych. Rezerwy o 3 łyżki kapieli na patelni.
W średniej misce ubić jajka, cukier, sól, majonez, ocet jabłkowy i mleko. Odstawić.
Rozgrzać smar boczku na patelni na średnim ogniu.
Mąkę ubić na gładką masę. Gotować, stale mieszając, aż mąka jest rumiane, o 10 protokół. Stopniowo ubijaj płyn tak, aby nie tworzyły się grudki i doprowadzaj do wrzenia, stale mieszając. Pokruszyć boczek na patelni i dodać zieleniny mniszka lekarskiego. Gotuj i mieszaj, aż warzywa zwiędną i zostaną podgrzane.