Batony Cytrynowo-Kokosowe

Batony Cytrynowo-Kokosowe
Batony cytrynowo-Kokosowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Jeśli masz mąkę uniwersalną, cukier, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Batony Cytrynowo-Kokosowe, Batony Cytrynowo-Kokosowe, oraz Batony Cytrynowo-Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 8x8x2-calowa metalowa patelnia do pieczenia z folią, pozostawiając zwis. Folia maślana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połączyć mąkę, cukier i sól w procesorze; blend 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Dodać kokosa i masło; proces, aż mieszanina przypomina drobny posiłek i zaczyna się zlepiać. Zbierz ciasto w piłkę. Naciśnij ciasto równomiernie na dnie przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Upiec ciasto na złoty kolor na brzegach, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Połącz 3/4 szklanki cukru, jajka, sok z cytryny, skórkę cytrynową, mąkę, proszek do pieczenia i sól w procesorze. Mieszamy nadzienie do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
2
Wyjąć skórkę z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Wylać nadzienie równomiernie na gorącą skórkę. Wróć do piekarnika i piec, aż nadzienie zacznie brązowieć na krawędziach i jest po prostu ustawione i sprężyste, aby dotknąć w środku, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Przenieść patelnię do stojaka; całkowicie ostudzić batony cytrynowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Używając folii jako pomocy, przenieś batony cytrynowe na powierzchnię roboczą. Spłaszcz krawędzie folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Pokroić na 16 sztabek. Przesiej cukier puder. (Można dokonać 5 dni wcześniej. Przechowywać szczelnie w jednowarstwowej lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn