Dream Bars
Need a wegetariańska przystawka? Dream Bars może być super przepis do wypróbowania. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Jeśli masz mąkę, śmietanę kokosową, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Dream Bars, Dream Bars, oraz Cherry Dream Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla skorupy: Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i podgrzej piekarnik do 177°. Linia 13-przez 9-calową patelnię do pieczenia z folią o dużej wytrzymałości wzdłuż Z jednym arkuszem, a następnie w poprzek z drugim arkuszem, aby utworzyć zawiesię; płaszcz sprayem do pieczenia.
Mąka proces, brązowy cukier, pekan, i sól w robocie kuchennym, aż pekan są grubo zmielone.
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Mocno wcisnąć mieszaninę do przygotowanej patelni do pieczenia.
Piec na złoty kolor, o 20 protokół. Schłodzić na stojaku drucianym 20 minut.
Połączyć rozdrobnione kokosa i śmietany kokosowej w misce. W osobnej misce, ubić jajka, brązowy cukier, mąka, proszek do pieczenia, wanilia, i sól, aż będzie gładka. Wymieszać z orzechami pekan, a następnie rozprowadzić nadzienie na ostudzonej skórce. Dollop czubate łyżeczki mieszanki kokosowej nad nadzieniem, a następnie rozprowadzić w jak najbardziej równomiernej warstwie za pomocą gumowej szpatułki lub tyłu łyżki (będzie niejednolity).
Piec, aż polewa jest głęboki złoty kolor, 35 do 40 protokół. Schłodzić w patelni 20 minut, a następnie użyć nadmiaru folii, aby wyciągnąć na stojak z drutu. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin.
Po ostygnięciu wyjąć folię i pokroić na 24 kawałki. (Bary można przechowywać w szczelnym pojemniku przez 5 dni.)