Double Shot Mocha Latte Cupcakes

Double Shot Mocha Latte Cupcakes
Double Shot mocha Latte Cupcakes to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Ten przepis służy 18 i kosztuje 68 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, olej roślinny, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Double Shot Mocha Cupcakes, Babeczki Mocha Latte, oraz Podwójny Strzał Affogato dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włóż chipsy do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzać śmietanę w małym rondelku, aż bąbelki po bokach. Natychmiast wlać gorący krem na czekoladę, dać miskę dobry wstrząsnąć i odstawić 10 minut, potrząsając miskę od czasu do czasu. Następnie ubijać, aż mieszanina będzie jednorodna, 20 do 30 sekund. Schłodzić około 40 minut, mieszając od czasu do czasu i zeskrobując boki, aż mieszanina będzie prawie rozsiewana. Dać mu kolejny krótki trzepaczką, i odstawić w temperaturze pokojowej, aż będzie w konsystencji lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dla babeczek: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia standardowe Patelnie muffin z 20 wkładkami cupcake. W małej misce wymieszaj chipsy czekoladowe do gorącego espresso, aż się stopią; schłodzić w lodówce do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól przesiać do miski. W misce elektrycznego miksera stojącego z uchwytem łopatkowym ubić jajka, cukier granulowany, mus jabłkowy, olej i wanilię na średniej prędkości przez około 2 minuty. Ubij w schłodzonej mieszaninie czekolady, aż mieszanina będzie jednorodna. Z mikserem na średniej-niskiej prędkości, dodać mieszaninę mąki i ubić tylko do włączenia, skrobanie boków w razie potrzeby. Jest ok, jeśli ciasto jest lekko grudkowate. Używając miarki do lodów o pojemności 1/4 szklanki, wypełnij każdą wkładkę do babeczek cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Piec, aż tester ciasto wstawione w centrum wychodzi z kilku wilgotnych okruchów dołączonych, 18 do 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Przenieś patelnie do stojaków chłodzących i ostudzić przez około 10 minut, a następnie przenieś babeczki do stojaków, aby całkowicie ostygły przed napełnieniem i lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
7
Podczas gdy babeczki ostygną, wykonaj nadzienie: w misce miksera elektrycznego wyposażonego w końcówkę trzepaczki ubijaj śmietanę i cukier cukierniczy na jędrne szczyty. Na małej prędkości, trzepaczka w espresso. Zużyć natychmiast lub przechowywać w lodówce aż do momentu złożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Aby złożyć: użyj corer jabłko lub melon baller usunąć środek z każdej babeczki, około trzech czwartych drogi do babeczki. Użyj torebki z ciastem, aby wrzucić część nadzienia z kremem espresso do środka. Na każdej babeczce wyłożyć dużą rozetę gorzkiego czekoladowego ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
Apple CorerApple Corer
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn