Double Shot mocha Latte Cupcakes to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Ten przepis służy 18 i kosztuje 68 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, olej roślinny, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Double Shot Mocha Cupcakes, Babeczki Mocha Latte, oraz Podwójny Strzał Affogato dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włóż chipsy do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzać śmietanę w małym rondelku, aż bąbelki po bokach. Natychmiast wlać gorący krem na czekoladę, dać miskę dobry wstrząsnąć i odstawić 10 minut, potrząsając miskę od czasu do czasu. Następnie ubijać, aż mieszanina będzie jednorodna, 20 do 30 sekund. Schłodzić około 40 minut, mieszając od czasu do czasu i zeskrobując boki, aż mieszanina będzie prawie rozsiewana. Dać mu kolejny krótki trzepaczką, i odstawić w temperaturze pokojowej, aż będzie w konsystencji lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Cukierek Sour Brite Octopus
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dla babeczek: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia standardowe Patelnie muffin z 20 wkładkami cupcake. W małej misce wymieszaj chipsy czekoladowe do gorącego espresso, aż się stopią; schłodzić w lodówce do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%
Pokroić Na Kawałki
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól przesiać do miski. W misce elektrycznego miksera stojącego z uchwytem łopatkowym ubić jajka, cukier granulowany, mus jabłkowy, olej i wanilię na średniej prędkości przez około 2 minuty. Ubij w schłodzonej mieszaninie czekolady, aż mieszanina będzie jednorodna. Z mikserem na średniej-niskiej prędkości, dodać mieszaninę mąki i ubić tylko do włączenia, skrobanie boków w razie potrzeby. Jest ok, jeśli ciasto jest lekko grudkowate. Używając miarki do lodów o pojemności 1/4 szklanki, wypełnij każdą wkładkę do babeczek cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
1 1/3 Szklanki Melasy
Papier Ryżowy
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Pokroić Na Kawałki
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Duża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Piec, aż tester ciasto wstawione w centrum wychodzi z kilku wilgotnych okruchów dołączonych, 18 do 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Przenieś patelnie do stojaków chłodzących i ostudzić przez około 10 minut, a następnie przenieś babeczki do stojaków, aby całkowicie ostygły przed napełnieniem i lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus
7
Podczas gdy babeczki ostygną, wykonaj nadzienie: w misce miksera elektrycznego wyposażonego w końcówkę trzepaczki ubijaj śmietanę i cukier cukierniczy na jędrne szczyty. Na małej prędkości, trzepaczka w espresso. Zużyć natychmiast lub przechowywać w lodówce aż do momentu złożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
Pokroić Na Kawałki
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Aby złożyć: użyj corer jabłko lub melon baller usunąć środek z każdej babeczki, około trzech czwartych drogi do babeczki. Użyj torebki z ciastem, aby wrzucić część nadzienia z kremem espresso do środka. Na każdej babeczce wyłożyć dużą rozetę gorzkiego czekoladowego ganache.