Doskonałe Makaroniki Kokosowe
Doskonałe makaroniki Kokosowe wymagają ok. 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 193 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 32 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 18. Ten przepis jest lubiany przez 1029 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ekstraktu z migdałów, sól, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Makaroniki Kokosowe, Makaroniki Kokosowe, oraz Makaroniki Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Mieszanka kokos, cukier, mąka, ekstrakt waniliowy, ekstrakt migdałowy, i sól w robocie kuchennym, aż połączone, o 30 sekund.
Białka ubić w misce, aż uformują się miękkie szczyty.
Złożyć mieszaninę kokosową na białka jaj, aż tylko połączone.
Łyżki mieszanki kokosowej zwijamy między palmami do ciasteczek wielkości piłki golfowej; układamy na przygotowanej blasze do pieczenia.
Ciasteczka piec w nagrzanym piekarniku, aż kokosowy będzie lekko złoty i tosty, o 15 protokół.
Przełożyć do stelaża z drutu do ostygnięcia, 30 minut.
Linia do pieczenia blachy z nowym kawałkiem pergaminu.
Roztopić czekoladowe chipsy w górnej części podwójnego kotła nad zaledwie gotującą się wodą, często mieszając i skrobając po bokach gumową szpatułką, aby uniknąć przypalenia.
Połowę każdego ciastka zanurz w czekoladzie i umieść na przygotowanej blasze do pieczenia.
Umieścić w lodówce, aż czekolada jest ustawiona, o 15 minut.