Smażony dorsz z bogatym sosem Ketchupowym to bezglutenowe, pescatariańskie i דל פחמימות,zne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.9 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz tabasco, plus 2 łyżki masła, kapary nonpareil i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj ketchup pomidorowy lub sos pomidorowy / jak zrobić ketchup pomidorowy, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu połączyć masło z ketchupem, sosem sojowym, octem i Tabasco i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdjąć z ognia.
3
Rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj cebulę i czosnek i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż półprzezroczyste, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Dodaj czerwoną paprykę, seler i chile i gotować, aż chrupiące przetargu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
6
Przelać podsmażone warzywa do miski i dodać pomidor, oliwki, kapary, szafran, bazylia i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Szafran
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto Kukurydziane
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
W dużej patelni nonstick podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju, aż się połysk. Doprawić dorsza solą i pieprzem i dodać steki na patelni. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, aż złocisty i chrupiące i miąższ płatków łatwo, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Podgrzać sos i wlać około 2 łyżki na środku każdego z 4 dużych talerzy obiadowych. Na sosie ułożyć steki z dorsza i na wierzchu łyżkę warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
9
Podawać natychmiast, przerzucając dodatkowy sos obok.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.