Smażony dorsz z bogatym sosem Ketchupowym to bezglutenowe, pescatariańskie i דל פחמימות,zne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.9 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz tabasco, plus 2 łyżki masła, kapary nonpareil i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj ketchup pomidorowy lub sos pomidorowy / jak zrobić ketchup pomidorowy, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu połączyć masło z ketchupem, sosem sojowym, octem i Tabasco i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Zdjąć z ognia.
3
Rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj cebulę i czosnek i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż półprzezroczyste, 5 do 6 protokół.
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
6
Przelać podsmażone warzywa do miski i dodać pomidor, oliwki, kapary, szafran, bazylia i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Szafran
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto Kukurydziane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
W dużej patelni nonstick podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju, aż się połysk. Doprawić dorsza solą i pieprzem i dodać steki na patelni. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, aż złocisty i chrupiące i miąższ płatków łatwo, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Podgrzać sos i wlać około 2 łyżki na środku każdego z 4 dużych talerzy obiadowych. Na sosie ułożyć steki z dorsza i na wierzchu łyżkę warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
9
Podawać natychmiast, przerzucając dodatkowy sos obok.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.