Dorsz Panierowany Pieczony
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj pieczonego panierowanego dorsza. Ten bezmleczny i pescatariański przepis serwuje 2 i kosztuje 3,67 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 34g białka, oraz 14g tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sos sałatkowy, przyprawione farsze, grzanki, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać farsz, możesz podążać za tym daniem głównym z Bezglutenowy chleb kukurydziany do farszu lub deseru jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 86%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Panierowana Pieczona Tilapia, Przegrzebki pieczone i panierowane, oraz Panierowany Pieczony Kurczak podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkiej misce połączyć pokruszone grzanki i pietruszkę.
Dorsza skropić sosem sałatkowym, następnie posmarować mieszanką okruszków. Spritz ze sprayem o smaku maślanym.
Miejsce w 11. x 7 po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 400° przez 10-15 minut lub do momentu, gdy widelcem ryby łatwo się płatki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod działa naprawdę dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jean Biecher Pinot Gris z oceną 4.9 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Jean Biecher Pinot Gris
Ten Pinot Gris ma piękny żółto-złoty kolor. Bogaty w aromatyczną złożoność Pinot Gris może ujawnić typowo dymne nuty, a także pyszne aromaty suszonych owoców, moreli, miodu, wosku pszczelego i piernika. To obfite i mięsiste wino jest podtrzymywane przez wspaniałe napięcie, które nadaje winu pełną strukturę. Wykończenie jest długie i dobrze wyważone.Ave szlachetna, aksamitna faktura czasami z gładkimi i jedwabistymi niuansami.Dzięki bogactwu ekspresji Pinot Gris charakteryzuje się naturalną śmiałością, którą można dopasować do dań Zwykle do czerwonych win. Pinot Gris d ' Alsace z nutą ziemistego i zadymionego runa stanowi godne podziwu połączenie z smażonymi na patelni grzybami girolle, risotto z borowikami.