Domowy sos barbecue

Zapomnij o wychodzeniu na miasto i zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy masz ochotę na jedzenie z grilla. Spróbuj zrobić domowy sos barbecue w domu. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 72 kalorie, 1 g białka i 3 g tłuszczu każda. Za 22 centy za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przygotowało 75 osób i zrobiłoby to jeszcze raz. Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej. Świetnie sprawdza się jako bardzo niedrogi sos. Mieszanka papryki, soku z cytryny, wody i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Dzięki temu przepisowi Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 11%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Domowy sos grillowy, Domowy sos grillowy i Domowy sos grillowy.
Instrukcje
W średnio nieporowatej misce wymieszaj masło lub margarynę, cebulę, zieloną paprykę, wodę, keczup, musztardę w proszku, sól, nasiona selera, brązowy cukier i sok z cytryny.
Dobrze wymieszaj i użyj do wybranego mięsa.