Domowy ser Val z czosnkiem i Cayenne

Domowy ser Val z czosnkiem i Cayenne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj domowego sera Val z czosnkiem i Cayenne. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 153 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 47 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, sok z cytryny, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to North Woods Inn czosnek ser chleb-to idzie tak dobrze z miską domowej zupy, Simon and Seafort Blue Cheese Dressing-sos z sera pleśniowego nie musi być kupowany w sklepie, możesz zrobić to w domu, we własnej kuchni i smakuje lepiej w domu, oraz Ser Brousse z " domowej zimy.

Instrukcje

1
Napełnij bardzo duży garnek wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Umieść garnek ze stali nierdzewnej, gazę, dużą łyżkę ze stali nierdzewnej, sitko i szczypce w wodzie. Doprowadzić wodę do wrzenia. Gotować naczynia przez 10 minut do sterylizacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
3
Przenieś wysterylizowane przedmioty na czystą powierzchnię, spuść wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Wlać 2% mleka i maślanki do wysterylizowanego garnka i umieścić na średnim ogniu. Powoli podgrzać mleko do 180 do 185 stopni F (80 do 85 stopni C), stale mieszając. Zeskrobać dno garnka, gdy mleko się nagrzewa, aby zapobiec przypaleniu. Gdy mleko osiągnie odpowiednią temperaturę, usuń z ognia. Bardzo delikatnie wymieszaj sok z cytryny i pozwól, aby mleko ostygło do 100 stopni F (38 stopni C). Białawy twaróg oddzieli się od zielonkawożółtej serwatki. Nie mieszaj ani nie mieszaj, aby zachować twaróg.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Łyżką szczelinową delikatnie przenieść twaróg na durszlak wyłożony gazą. Zbierz 4 rogi gazowej i związać w wiązkę. Zawieś pakiet nad zlewem z kranu lub uchwytu szafki kuchennej; pozostaw do kapania przez kilka godzin, aż twarogi serowe będą chłodne i wilgotne, ale nie zmoczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Twaróg SerowyTwaróg Serowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6
Umieść twaróg w misce do mieszania i wymieszaj z koszerną solą, czosnkiem w proszku i pieprzem cayenne, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
7
Umieść kawałek folii o wymiarach około 12 na 18 cali na powierzchni roboczej. Łyżka sera wzdłuż krótszego boku plastiku i podnieś krawędź owijki, aby zwinąć ser do ciasnego cylindra. Przekręć końce zamknięte, aby zamknąć ser w plastiku; przechowywać w lodówce, aż dokładnie schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn