Domowy Rosół Z Kurczaka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj domowego kurczaka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 16G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka goździków, pora, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Domowy Rosół Z Kurczaka, do domowej roboty rosołu z kurczaka, oraz Domowy Rosół Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kawałki kurczaka w garnku i przykryj zimną wodą o co najmniej 2 cale. Doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Odtłuszczone, aby usunąć szumowinę, która unosi się na powierzchnię.
Dodaj dodatkową zimną wodę, aby zastąpić usuniętą wodę i kontynuuj odtłuszczanie, aż bulion będzie przezroczysty.
Dodać sól, warzywa i Garni bukiet. Ponownie płyn do delikatnego Duszenia i gotować delikatnie przez 2 godziny. Odtłuścić i odtłuścić w razie potrzeby.
Linij durszlak podwójną warstwą zwilżonej gazy i umieść durszlak na dużej misce. Kadzi bulion do durszlaka; wyrzucić ciała stałe.
Schłodzić wywar i usunąć wszystkie ślady tłuszczu, które unoszą się na powierzchnię. Towar można bezpiecznie przechowywać w lodówce przez 3 lub 4 dni lub zamrażać do 6 miesięcy.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;