Domowy Francuski Dip Cebulowy

Domowy Francuski Dip Cebulowy
Domowej roboty Francuski Dip cebulowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 994 kalorie, 6G białka, oraz 99g tłuszczu każdy. 130 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką sól, majonez, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest to spowodowane moim uzależnieniem od pieczenia. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Domowy Francuski Dip Cebulowy, Zdrowy Domowy Francuski Dip Cebulowy, oraz Domowy Francuski Dip Cebulowy-Zdrowy-Rachel Gotuje.

Instrukcje

1
W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać olej i masło. Gdy masło jest stopiony, dodać cebulę i saute, mieszając często, aż złoty kolor i karmelizowane, o 30-35 minut. Może to zająć mniej czasu w zależności od wielkości cebuli i płyty kuchennej. Odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Tymczasem, w średniej misce, połączyć śmietanę, majonez, sól przyprawione, czosnek w proszku, Worcestershire, sól i pieprz. Złóż karmelizowaną cebulę. Schłodzić co najmniej 1 godzinę lub przez noc przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia6
Magazyn