Domowy Francuski Dip Cebulowy

Domowy Francuski Dip Cebulowy
Domowej roboty Francuski Dip cebulowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 994 kalorie, 6G białka, oraz 99g tłuszczu każdy. 130 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką sól, majonez, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest to spowodowane moim uzależnieniem od pieczenia. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Domowy Francuski Dip Cebulowy, Zdrowy Domowy Francuski Dip Cebulowy, oraz Domowy Francuski Dip Cebulowy-Zdrowy-Rachel Gotuje.

Instrukcje

1
W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać olej i masło. Gdy masło jest stopiony, dodać cebulę i saute, mieszając często, aż złoty kolor i karmelizowane, o 30-35 minut. Może to zająć mniej czasu w zależności od wielkości cebuli i płyty kuchennej. Odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Tymczasem, w średniej misce, połączyć śmietanę, majonez, sól przyprawione, czosnek w proszku, Worcestershire, sól i pieprz. Złóż karmelizowaną cebulę. Schłodzić co najmniej 1 godzinę lub przez noc przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia6
Magazyn