Domowe Manicotti
Domowy Manicotti może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 3 i kosztuje $4.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 506 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ricottę, jajko, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Domowe Manicotti, Domowe Manicotti, oraz Domowe Manicotti.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. W misce połączyć ricottę, jajka i połowę parmezanu.
Odcedzić szpinak i wycisnąć pozostałą wodę.
Dodać do masy serowej. Wymieszać, aby zmiksować. Doprawić solą i pieprzem. Weź naleśniki i top z 3 lub 4 łyżki ser i mieszankę szpinaku.
Zwijamy się. Napełnij i zwinąć Pozostałe naleśniki. W naczyniu do pieczenia rozprowadzić sos równomiernie wzdłuż dna.
Nadziewane naleśniki umieścić w naczyniu do pieczenia. Dodać więcej sosu i parmezanu.
Piec przez 30 minut, aż bąbelki.