Domowe lody dyniowe

Domowe lody dyniowe
Przepis na domowe lody dyniowe można przygotować w około 35 minut . Za 61 centów za porcję otrzymujesz deser dla 10 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 17 g tłuszczu i łącznie 344 kalorie . To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i laktoowowegetariańską . Mieszanka zmielonych goździków, ekstraktu waniliowego, dyni i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w sedno. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowe z tym przepisem. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 36% , co nie jest zbyt dobrym wynikiem. Jak zrobić lody bez maszynki do lodów , Domowe lody ananasowe i Kanapki z lodami imbirowymi i dyniowymi są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz wszystkie składniki; mieszaj, aż cukier się rozpuści. Napełnij cylinder zamrażarki do lodów w dwóch trzecich; zamroź zgodnie z instrukcją producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Np. Wódka Brzoskwiniowa CirocNp. Wódka Brzoskwiniowa Ciroc
Mandarynki W SyropieMandarynki W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie
2
Resztę mieszanki przechowuj w lodówce, aż będzie gotowa do zamrożenia.
3
Przenieść do pojemnika do zamrażania; zamrozić na 2–4 godziny przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeLetnie
Magazyn