Domowe Ciasteczka Z Biedronką
Domowe ciasteczka z Biedronki mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Na 43 centy za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanina płynnych barwników spożywczych, krem z kamienia nazębnego, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Ciasteczka Biedronka, Przystawki Biedronka, oraz Babeczki Biedronka podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietany, oleju i cukrów, aż lekkie i puszyste.
Dodaj dwa jajka, po jednym na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Beat w wanilii.
Połączyć mąkę, krem z kamienia nazębnego i sody oczyszczonej; stopniowo dodawać do śmietany mieszaniny i dobrze wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub do łatwego w obsłudze.
Na posypanej mąką powierzchni rozwałkować ciasto do 1/4 cala. grubość.
Cięcie z 3-in. okrągłe ciastko słodsze zanurzone w mące.
Miejsce 1 w. od siebie na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia.
W małej misce ubić pozostałe jajka.
Dodaj czerwony barwnik spożywczy; dobrze wymieszaj.
Piec w temperaturze 375° przez 8 minut. Za pomocą małego nowego pędzla i czarnego barwnika spożywczego pomaluj dwie linie, tworząc skrzydła.
Ułóż cztery czekoladowe chipsy w pół okręgu na górnej trzeciej części każdego ciastka. Losowo umieść 16 kawałków czekolady na dolnej części ciastka na plamy. Wróć do piekarnika na 1 minutę lub do stopienia wiórów.
Rozłóż cztery żetony, aby utworzyć głowę.
Dla oczu umieść dwa białe chipsy, spiczastą stroną w dół, nad roztopioną czekoladą. Wróć do piekarnika na 1 minutę lub do lekkiego stopienia.
Umieść jeden miniaturowy chip czekoladowy na środku każdego białego Chipa.
Wyjąć do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.