Domowe Ciasteczka Whippet
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj domowych ciasteczek Whippet. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 173 kalorie, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz kawę rozpuszczalną folgers, łyżeczki wody, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Domowe Ciasteczka Whippet, Domowe Ciasteczka Z Biedronki, oraz Domowe Ciasteczka Milano.
Instrukcje
Spryskaj lekko stojak do gotowania sprayem do gotowania. Ułóż wafle Nilla na górze stelaża i odstaw na bok.Przygotuj piankę. Dopasuj dużą torebkę z ciastem z okrągłą końcówką 1/2 cala.
Białka umieścić w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki.Umieścić 1/4 szklanki wody w małej misce i posypać pakiet żelatyny nad nim. Stir.In mały rondel, połączyć pozostałe 8 łyżeczek wody, cukru, syropu kukurydzianego i soli. Używając średniego ciepła, podgrzewaj bez mieszania, aż termometr cukierkowy (używam głębokiego smażenia) zarejestruje 240 stopni (miękki stopień piłki).Podczas gdy syrop nagrzewa się, ubijaj jajka za pomocą końcówki trzepaczki, aż utworzą się sztywne szczyty. Jeśli jaja tworzą szczyty, zanim syrop osiągnie 240, zatrzymaj mikser. Gdy syrop osiągnie 240 stopni, włącz mikser z powrotem i wlej go do białek cienkim strumieniem po bokach miski, zaczynając od kilku łyżek i zwiększając przepływ. Użyj gumowego skrobaka, aby upewnić się, że masz to wszystko.Szybko zeskrobać żelatynę do jeszcze gorącego rondla i wymieszać tak, aby rozrzedziła i rozpuszczała się z pozostałego ciepła.
Dodaj go do miksera, gdy jest jeszcze uruchomiony.
Dodać wanilię i kawę w proszku i zachować na bicie przez 5 minut lub aż miska czuje się chłodny i mieszanina jest wystarczająco gruba, aby rury. Rura kopce z prawoślazu na wierzchu ciasteczka i niech prawoślazu zwieńczone ciasteczka siedzieć na stojaku przez co najmniej dwie godziny. Po upływie dwóch godzin możesz przejść do zanurzania lub zamrozić ciasteczka i zanurzyć je, gdy jest to wygodne.Do zanurzania użyj ulubionej metody. Polecam hartowanie czekolady, ale to wymaga praktyki. Tak temper czekoladę, jeśli wiesz jak, lub po prostu stopić czekoladę i tłuszcz w podwójnym kotle. Wsad każde ciastko jeden po drugim w czekoladzie i podnieś dwoma widelcami, pozwalając czekoladzie spływać po bokach. Ustaw na stojaku, który już umieszczone na arkuszu folii lub pergaminu złapać kapie.