Domowe Ciasteczka Whippet

Domowe Ciasteczka Whippet
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj domowych ciasteczek Whippet. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 173 kalorie, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz kawę rozpuszczalną folgers, łyżeczki wody, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Domowe Ciasteczka Whippet, Domowe Ciasteczka Z Biedronki, oraz Domowe Ciasteczka Milano.

Instrukcje

1
Spryskaj lekko stojak do gotowania sprayem do gotowania. Ułóż wafle Nilla na górze stelaża i odstaw na bok.Przygotuj piankę. Dopasuj dużą torebkę z ciastem z okrągłą końcówką 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Wafle NillaWafle Nilla
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
2
Białka umieścić w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki.Umieścić 1/4 szklanki wody w małej misce i posypać pakiet żelatyny nad nim. Stir.In mały rondel, połączyć pozostałe 8 łyżeczek wody, cukru, syropu kukurydzianego i soli. Używając średniego ciepła, podgrzewaj bez mieszania, aż termometr cukierkowy (używam głębokiego smażenia) zarejestruje 240 stopni (miękki stopień piłki).Podczas gdy syrop nagrzewa się, ubijaj jajka za pomocą końcówki trzepaczki, aż utworzą się sztywne szczyty. Jeśli jaja tworzą szczyty, zanim syrop osiągnie 240, zatrzymaj mikser. Gdy syrop osiągnie 240 stopni, włącz mikser z powrotem i wlej go do białek cienkim strumieniem po bokach miski, zaczynając od kilku łyżek i zwiększając przepływ. Użyj gumowego skrobaka, aby upewnić się, że masz to wszystko.Szybko zeskrobać żelatynę do jeszcze gorącego rondla i wymieszać tak, aby rozrzedziła i rozpuszczała się z pozostałego ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Szpatułka Do PieczeniaSzpatułka Do Pieczenia
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj go do miksera, gdy jest jeszcze uruchomiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać wanilię i kawę w proszku i zachować na bicie przez 5 minut lub aż miska czuje się chłodny i mieszanina jest wystarczająco gruba, aby rury. Rura kopce z prawoślazu na wierzchu ciasteczka i niech prawoślazu zwieńczone ciasteczka siedzieć na stojaku przez co najmniej dwie godziny. Po upływie dwóch godzin możesz przejść do zanurzania lub zamrozić ciasteczka i zanurzyć je, gdy jest to wygodne.Do zanurzania użyj ulubionej metody. Polecam hartowanie czekolady, ale to wymaga praktyki. Tak temper czekoladę, jeśli wiesz jak, lub po prostu stopić czekoladę i tłuszcz w podwójnym kotle. Wsad każde ciastko jeden po drugim w czekoladzie i podnieś dwoma widelcami, pozwalając czekoladzie spływać po bokach. Ustaw na stojaku, który już umieszczone na arkuszu folii lub pergaminu złapać kapie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn