Domowe Batoniki
Need a wegetariańska przystawka? Domowe batoniki mogą być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 431 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 58 centów za porcję. Jeśli masz jajka, mleko skondensowane, polewę czekoladową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy to Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), Domowe Batoniki, oraz Domowe Batoniki Butterfinger.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
W średniej misce, śmietana razem masło i biały cukier. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z mąką i kakao w proszku. Ciasto równomiernie wcisnąć na dno przygotowanej patelni.
Piec przez 15 do 20 minut w nagrzanym piekarniku, następnie wyjąć z piekarnika i posypać migdałami i kokosem na skórce.
Skropić słodzone mleko skondensowane na całej patelni. Wróć do piekarnika.
Piec przez dodatkowe 15 minut w nagrzanym piekarniku lub na złoty kolor. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed lukrem przygotowanym lukrem i pokroić w kwadraty.