Need a wegetariańska przystawka? Domowe batoniki mogą być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 431 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 58 centów za porcję. Jeśli masz jajka, mleko skondensowane, polewę czekoladową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy to Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), Domowe Batoniki, oraz Domowe Batoniki Butterfinger.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Cukierki W Czekoladzie
2
W średniej misce, śmietana razem masło i biały cukier. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z mąką i kakao w proszku. Ciasto równomiernie wcisnąć na dno przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
świeża Resztka
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Owies (szybki Lub Zwykły)
Takie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
3
Piec przez 15 do 20 minut w nagrzanym piekarniku, następnie wyjąć z piekarnika i posypać migdałami i kokosem na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Posypka W Kształcie Serca
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
4
Skropić słodzone mleko skondensowane na całej patelni. Wróć do piekarnika.
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
5
Piec przez dodatkowe 15 minut w nagrzanym piekarniku lub na złoty kolor. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed lukrem przygotowanym lukrem i pokroić w kwadraty.