Przepisów na przystawki nigdy za wiele, więc wypróbuj domową sałatkę z makaronem. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 230 kalorii, 11 g białka i 9 g tłuszczu każda. Za 1,25 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką szparagi, paprykę, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 36%. Wynik ten jest raczej zły. Wypróbuj łatwą kalifornijską sałatkę z makaronem z domowym dressingiem włoskim, sałatkę z makaronem z muszli morskich lub sałatkę z makaronem na kółkach i makaron domowej roboty, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
1
Gotować makaron według wskazówek na opakowaniu. W międzyczasie do dressingu w misce wymieszaj śmietanę, majonez, koperek, sól czosnkową, musztardę i pieprz; odłożyć na bok. Opłucz makaron w zimnej wodzie i dobrze odcedź; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Czosnkowa
6 Do 8 Kromek Chleba, Usuń Skórkę
O Brzoskwiniach Obranych, Wypestkowanych I Pokrojonych W Plasterki
Odetnij końcówki sześciu włóczni szparagów; posiekaj pozostałe szparagi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
3
Umieść posiekane szparagi i końcówki oraz wodę w naczyniu przeznaczonym do kuchenki mikrofalowej. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 1-2 minuty lub do momentu, aż będą chrupiące. Spłucz zimną wodą; osuszyć. Odłóż końcówki szparagów do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Paski Pimiento Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
4
W dużej misce wymieszaj makaron, posiekane szparagi, szynkę, cebulę, czerwoną paprykę i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Szparagi
3 Szklanki Niegotowanego Makaronu Mini Lasagne (mafalda) Lub średniego Makaronu Jajecznego
Opakowaniach) Mrożona Cebula Perłowa
4 Szklanki Mąki Semoliny
Szynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Do 2 łyżeczek Przyprawy Do Ciasta Dyniowego
5
Dodać dressing i wymieszać. Przechowywać w lodówce do momentu podania.
6
Podawać w misce wyłożonej sałatą; udekorować końcówkami szparagów.
Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Louis Roederer Cristal Brut. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 299 dolarów.
Cristal Brut Louisa Roederera
Cristal, klejnot i tête de cuvée szampana Louisa Roederera, został stworzony w 1876 roku dla cara Rosji Aleksandra II. Pozostaje wierny swemu pochodzeniu, inspirowany elegancją i czystością. Cristal jest produkowany zgodnie z rygorystycznymi standardami winiarskimi, które wymagają rygorystycznej selekcji crus, roczników, winogron i wina. Cristal jest produkowany wyłącznie z najlepszych roczników crus, które mają gwarancję, że pochodzą z winnicy Louis Roederer. Wszystkie wyjątkowe cechy rocznika 2002 zostały dosłownie uchwycone w tym Cristal 2002, który jest hojny i bujny, ukazując idealną równowagę pomiędzy koncentracją i finezją, świeżością i winem, intensywnością i wyrafinowaniem. W trzech słowach: dumny, bogaty i luksusowy. Cristal 2002 jest jaskrawo żółty z jasnobursztynowymi refleksami i ma piękny mus z delikatnym kordonem trwałych i regularnych bąbelków. Nos jest intensywny i delikatny, odsłaniając czystą i dobrze wymieszaną mieszankę smaków miodu, kakao, lekko prażonych orzechów laskowych i kandyzowanych owoców cytrusowych. W ataku pikantna eksplozja dojrzałych owoców, wino ujawnia czerwone owoce, białą czekoladę, karmel i duńskie ciasto, typowe dla Cristala. Jego jedwabista, skoncentrowana konsystencja opiera się na intensywnej, mocnej i winnej strukturze, ale zachowuje wyrafinowanie. Podniebienie rozwija się, aby osiągnąć pyszne wrażenie dobrze wymieszanej harmonii smaków. Świeży finisz z nutą goryczy sprawia, że jest niemal chrupiące.