Domowa Fasolka Po Bretońsku
Domowa Fasolka po bretońsku może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 270 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 3 i kosztuje 60 centów za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Jeśli masz pod ręką cebulę, brązowy cukier, musztardę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowa Fasolka Po Bretońsku, Domowy Grill Fasolka po bretońsku, oraz Domowa Fasolka Po Bretońsku dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na patelni gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Za pomocą łyżki cedzakowej wyjmij ręczniki papierowe do odsączenia.
Podsmaż cebulę w kroplach do miękkości; odcedzić. Dodaj brązowy cukier, keczup, sos Worcestershire i musztardę, aż się połączą. Dodaj wieprzowinę i fasolę; podgrzej.
Przełóż do wysmarowanego tłuszczem 3-szklankowego naczynia do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy szampan i mieszanina osiągną pożądaną grubość.