Dojrzały Placek Z Winogron
Dojrzały placek winogronowy może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 150 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 28 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką masło, mąkę, winogrona i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Grape Mint Spritzer z kostkami lodu winogronowego, Cherry Ripe Slice, oraz Ciasto Wiśniowe Dojrzałe podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Umyć w pełni dojrzałe winogrona. Oddziel miąższ winogron i skórki. Na patelni sosowej na średnim ogniu gotuj miąższ winogron powoli, aż będzie miękki. Przetrzyj gotowaną miazgę przez sito.
Połącz przesianą miąższ i skórki winogron.
Mąkę i cukier wymieszać i dodać do mieszanki winogron. Wymieszaj stopione masło i wlej do jednej 9-calowej nieutwardzonej skorupy ciasta. Przykryj wierzch paskami ciasta. W razie potrzeby możesz wykonać wzór kraty.
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez około 25 minut.