Dobre dobre zielone fasolki to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 5G białka, oraz 0g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jeśli masz kiełki fasoli, olej sałatkowy, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dobra Fasola Szparagowa, Życie jest dobre w kuchni-fasolka szparagowa w stylu południowym i młode ziemniaki, oraz Pieczeń wieprzowa i dobre i Dobre dla Ciebie wyzwanie.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć ocet, olej, cukier, czosnek w proszku, cebula, zielona fasola i kiełki fasoli. Przykryć i marynować na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W Proszku
Kiełki Fasoli
Fasola Szparagowa
Ocet
Cebula
Cukier
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego