Dobre Dobre Zielone Fasolki

Dobre Dobre Zielone Fasolki
Dobre dobre zielone fasolki to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 5G białka, oraz 0g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jeśli masz kiełki fasoli, olej sałatkowy, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dobra Fasola Szparagowa, Życie jest dobre w kuchni-fasolka szparagowa w stylu południowym i młode ziemniaki, oraz Pieczeń wieprzowa i dobre i Dobre dla Ciebie wyzwanie.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć ocet, olej, cukier, czosnek w proszku, cebula, zielona fasola i kiełki fasoli. Przykryć i marynować na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Kiełki FasoliKiełki Fasoli
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
OcetOcet
CebulaCebula
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn