Do Góry Nogami Karmelowa Szarlotka
Odwrócona Szarlotka karmelowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 94 grosze za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, masło, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 19%. Podobne przepisy to Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Do Góry Nogami, Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Do Góry Nogami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj Skórki ciasta i odstaw na bok. W dużej misce wrzucić jabłka z sokiem z cytryny; odstawić.
Połączyć 1/4 Puchar brązowy cukier, masło i syrop kukurydziany; rozprzestrzeniania się w dnie 9 cala Pie dish (szkło lub ceramika działa najlepiej).
Posypać posiekanymi orzechami pekan. Przykryć jedną skórką z ciasta. W małej misce, wymieszać 1/2 szklanki brązowego cukru, mąka, i cynamon.
Ułóż połowę jabłek w wyłożonym cieście talerzu.
Posypać połową mieszanki brązowego cukru. Powtórz warstwy. Przykryć pozostałą skórką pie, złożyć górną krawędź pod, i crimp.
Wytnij kilka szczelin na górze, aby odpowietrzyć parę.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 50 do 60 minut, lub do złotego koloru.
Odstawić 5 minut. Poluzuj krawędź ciasta i ostrożnie odwróć ciasto na naczynie do serwowania.