Dirty Martini Salsa
Dirty Martini Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 89 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz pieprzowy, olej roślinny, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dirty Sue Dirty Martini, Dirty Martini Steak Kabobs, oraz Extra Dirty Vodka Martini dla podobnych receptur.
Instrukcje
W maszynce umieścić pimentos, wódkę, wermut, olej, sok z limonki, 1/4 łyżeczki soli i kilka grindów pieprzu. Pulsuj, aż będzie gładka, ale wciąż nieco gruba.
Dodać oliwki, cebulę, solankę z oliwek i czosnek i pulsować, aż grubo posiekane. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, co najmniej 1 godzinę lub przez noc.
Dekoruj pokrojonymi w plasterki oliwkami i kilkoma cebulami koktajlowymi.
Podawać z frytkami warzywnymi.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie.
![Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.]()
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.
A fragrant dried rose petal and berry potpourri flow a lush, juicy entry. Darker raspberry preserves and blackberry flavors fill the midpalate, with clove and forest floor accents showing through to the finish. This wine is opulent and silky from start to end, with lovely fruit and spice notes that linger on the palate.