Dip ze śmietaną i cebulą
Dip śmietanowo-cebulowy to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz canola majonez, szczypiorek, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Cebula Kwaśna Śmietana Hamburgery, Hummus ze śmietaną i cebulą, oraz Łosoś śmietankowo-cebulowy.
Instrukcje
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodać cebulę, czosnek i 1/8 łyżeczki soli; gotować 4 minuty, często mieszając. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować 6 minut, często mieszając. Lekko ostudzić mieszankę cebuli.
W dużej misce wymieszać śmietanę, majonez, 1 1/2 łyżki szczypiorku, pieprz i pozostałą 1/8 łyżeczki soli.
Dodać mieszankę cebuli; dobrze wymieszać. Wierzch z pozostałym 1 1/2 łyżeczki szczypiorku.