Dip Ze Szpinakiem Kukurydziano-Chipotle
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać kukurydza Chipotle Szpinak Dip spróbować. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 119 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka papryki chipotle w sosie adobo, krakersy ritz, 2 łyżki. kraft pikantny włoski dressing i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczony Szpinak Dip Bochenek, Pieczony Dip Ze Szpinakiem I Karczochem, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Opatrunek ciepła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać 3 do 5 min. albo do przetargu.
Dodać szpinak, kukurydzę i paprykę; gotować i mieszać 2 do 3 min. albo aż szpinak zwiędnie.
Dodać serek śmietankowy, śmietanę i parmezan; dobrze wymieszać.
Łyżka do 9-calowego talerza ciasta.
Piec 20 min. lub aż do przegrzania.