Dip ze szpinakiem i karczochem
Dip ze szpinakiem i karczochem to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 24g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz parmezan, blok 1/3 mniej tłuszczu serek, szpinak, i kilka innych składników na rękę, można zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, Pieczony Dip Ze Szpinakiem I Karczochem, oraz Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip.
Instrukcje
Połączyć 1 1/2 szklanki mozzarelli, śmietany, 2 łyżki parmezanu, i dalej 6 składników (przez szpinak) w dużej misce; mieszać aż dobrze wymieszane. Mieszanka łyżka do 1 1/2-quart naczynia do pieczenia.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki mozzarelli i pozostałe 2 łyżki parmezanu.
Piec w 350 przez 30 minut lub do bąbelków i złoty kolor.
Podawać z chipsami tortilla.