Dip Z Serem Pimento
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Dip z serem Pimento może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz ostry ser cheddar, odparowane mleko, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dip Z Serem Pimento, Ser Pimento, oraz Ser Pimento dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić ser w średniej misce i wymieszać ze skrobią kukurydzianą, aż równomiernie pokryte. Odstawić.
Pieczeń pieprz nad kuchenką gazową, grill, lub brojlerów, aż skóra jest całkowicie zwęglone.
Umieścić w misce, przykryć folią i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, o 10 do 15 protokół.
Usunąć zwęgloną zewnętrzną skórę, przeciąć na pół i usunąć nasiona i rdzeń. Paprykę drobno posiekać.
Odparowane mleko zagotować w średnim rondlu na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i dodać ser. Stale mieszaj, aż ser się roztopi i będzie gładki. Wymieszać z posiekaną czerwoną papryką, majonezem, kwaśną śmietaną i ostrym sosem. Doprawić solą do smaku.
Przelać do miski i podawać natychmiast.