Dip z serem Feta i zieloną cebulą z oliwą z oliwek i cytryną z grillowaną pitą
Dip z serem Feta i zieloną cebulą z oliwą z oliwek i cytryną z grillowaną pitą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 14g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 2,12 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka soli i pieprzu, sok z cytryny, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fetan i zielona cebula ciasta kuskus na sałatkę pomidorowo-oliwkową, Dorsz z cytryną, zieloną oliwką i cebulą, oraz Serek Śmietankowy Z Zieloną Oliwką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść grillowaną zieloną cebulę, olej, sok z cytryny i skórkę w maszynce i proces, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać fetę i czosnek i proces aż połączone i gładkie. Zeskrobać mieszaninę do miski i udekorować dodatkowymi plasterkami zielonej cebuli.