Dip z serem Feta i zieloną cebulą z oliwą z oliwek i cytryną z grillowaną pitą

Dip z serem Feta i zieloną cebulą z oliwą z oliwek i cytryną z grillowaną pitą
Dip z serem Feta i zieloną cebulą z oliwą z oliwek i cytryną z grillowaną pitą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 14g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 2,12 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka soli i pieprzu, sok z cytryny, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fetan i zielona cebula ciasta kuskus na sałatkę pomidorowo-oliwkową, Dorsz z cytryną, zieloną oliwką i cebulą, oraz Serek Śmietankowy Z Zieloną Oliwką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść grillowaną zieloną cebulę, olej, sok z cytryny i skórkę w maszynce i proces, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać fetę i czosnek i proces aż połączone i gładkie. Zeskrobać mieszaninę do miski i udekorować dodatkowymi plasterkami zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Posmarować pitas pozostałym olejem i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Grillować przez 1 minutę z każdej strony lub do lekko złocistego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Kombinacja 2Kombinacja 2
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Zdjąć z grilla i pokroić każdą pita na ósemki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombinacja 2Kombinacja 2
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Podawać z dipem feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn