Dip z kiełbasą, fasolą i szpinakiem
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Kiełbasa, fasola i Szpinak Dip może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Ten przepis służy 24 i kosztuje 55 centów za porcję. Jest idealny do Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko liści szpinaku, czosnek, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dip z kiełbasą, fasolą i szpinakiem, Zupa fasolowa z kiełbasą i szpinakiem, oraz Zupa z białej fasoli z kiełbasą i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w dużej patelni, gotować kiełbasę, cebulę i posiekaną paprykę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wieprzowina nie jest już różowy; odcedzić.
Dodać czosnek i 1 łyżeczkę tymianku; gotować 1 minutę. Wymieszać z winem; gotować 2 minuty lub aż płyn prawie całkowicie odparuje.
Dodać twarożek; gotować 2 minuty, ciągle mieszając, aż topi się twarożek. Wymieszać ze szpinakiem i solą. Gotować 2 minuty dłużej, ciągle mieszając, aż szpinak zwiędnie.
Zdjąć z ognia. Delikatnie wymieszać fasolę.
Wlać mieszaninę do 2-ćwiartkowej zapiekanki; posypać parmezanem.
Piec odkryte 18 do 20 minut lub do złotego koloru.
Dip podawać na ciepło z wiórkami kukurydzianymi.
Dekoruj gałązką tymianku.