Dip z czerwonej papryki i orzecha włoskiego

Dip z czerwonej papryki i orzecha włoskiego
Need a przystawka bezmleczna i wegetariańska? Czerwony pieprz i orzech Dip może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 83 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Super Bowl. Jeśli masz oliwę z oliwek, pieczoną paprykę, chlebek pita i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem jicama w blenderze i pulsować, aż tak gładkie, jak chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
JicamaJicama
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Udekoruj posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
3
Podawać z jicamą.
Składniki, których będziesz potrzebować
JicamaJicama
4
Make ahead: Chill, covered, do 1 dnia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia7
Magazyn