Dip z białej fasoli i boczkiem z chipsami z rozmarynu Pita
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Dip z białej fasoli i bekonu z rozmarynem chipsy Pita może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 105 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pitas, ząbki czosnku, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Dip z białej fasoli z chipsami Pita, Dip z białej fasoli i kolendry z prażonymi chipsami Pita, oraz Dip pieczony czosnkiem z białej fasoli z rozmarynem Pita dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Aby przygotować chipsy, połącz pierwsze 4 składniki. Ułóż kliny pita w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Lekko pokryć kliny pita sprayem do gotowania; posypać równomiernie mieszanką rozmarynu. Lekko zalać kliny pita sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Sos Z Indyka, Podgrzewany
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Piec w 350 przez 20 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Aby przygotować dip, ugotować boczek w małym rondlu na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Wyjąć boczek z patelni łyżką szczelinową; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać czosnek do kapieli na patelni; gotować 1 minutę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodać bulion i fasolę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
8
Połączyć mieszaninę fasoli, cebula, i pozostałe składniki w robocie kuchennym, i proces do gładkiej. Wymieszać łyżką do miski; wymieszać w 1 łyżce boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego