Curry Dip warzywny jest bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz curry w proszku, sok z cytryny, scallion, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest idealny do Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Dip Warzywny Curry, Warzywny Ryż Curry, oraz Tempura Warzywna Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wszystkie składniki z wyjątkiem selera, ogórka i szalotki ubić na gładką masę, następnie wymieszać z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Ogórek
Zielona Cebula
Seler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
1
* Dip może być wykonany 2 dni wcześniej i schłodzony, pokryty.