Dip Salsa-Lime-Bean
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Salsa-Lime-Bean Dip spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz N chunky salsa, pomidory, chipsy tortilla i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Salsa Z Awokado I Limonką, Meksykańskie hamburgery z fasolą z jogurtem limonkowym i salsą, oraz Mexican Bean Burgers W / Limonka Jogurt & Salsa.
Instrukcje
W średniej misce, wymieszać fasolę, salsa, 2 łyżki śmietany, sok z limonki, kminek, czosnek i sól, aż dobrze wymieszane.
Przenieść mieszaninę do płytkiej miski do serwowania.
Posypać pomidora równomiernie mieszaniną fasoli. Top z dollops pozostałych 2 łyżki śmietany; posypać kolendrą.