Dip Pieczony Tex-Mex Czerwony Pieprz Serowy
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Pieczony Dip z czerwonej papryki Tex-Mex może być świetnym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 16G białka, oraz 38 g tłuszczu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, sos worcestershire, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Hamburgery Tex-Mex, Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka.
Instrukcje
Wymieszać razem ser Cheddar, pieprz Jack ser, ser śmietankowy, pieczona czerwona papryka, majonez, kolendra, zielona cebula, papryka jalapeo, sos Worcestershire, suszone pokruszony czerwony pieprz, i sól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku. Lekko nasmaruj 2-qt. naczynie do pieczenia w sprayu; rozprowadzić mieszaninę sera w przygotowanym naczyniu.
Piec 20 do 25 minut lub do dokładnie ogrzanego i bąbelkami.