Need a gluten free hor d ' oeuvre? Pieczony Dip z czerwonej papryki Tex-Mex może być świetnym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 16G białka, oraz 38 g tłuszczu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, sos worcestershire, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Hamburgery Tex-Mex, Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wymieszać razem ser Cheddar, pieprz Jack ser, ser śmietankowy, pieczona czerwona papryka, majonez, kolendra, zielona cebula, papryka jalapeo, sos Worcestershire, suszone pokruszony czerwony pieprz, i sól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku. Lekko nasmaruj 2-qt. naczynie do pieczenia w sprayu; rozprowadzić mieszaninę sera w przygotowanym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona Papryka
Sos Worcestershire
Pieprz Czarny Mielony
Płatki Czerwonej Papryki
Ser Pepperjack
Ser
Spray Do Gotowania
Serek śmietankowy
Zielona Cebula
Majonez
Kolendra
Papryka
Pieprz Arbolowy
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Piec 20 do 25 minut lub do dokładnie ogrzanego i bąbelkami.