Dip Kukurydziany Mexi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Mexi kukurydza Dip spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 453 kalorie, 14g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 33 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka soli przyprawione, zielona cebula, chili w proszku, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 47%. Spróbuj Bacon Ranch CORN Dip, Zapiekanka Mexi-Mac, oraz Mexi Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj żółtą i białą kukurydzę, kukurydzę po meksykańsku, śmietanę, majonez, zieloną cebulę, zielone chili, przyprawę adobo, przyprawioną sól, chili w proszku i mielony czosnek razem w misce.
Dodać mieszankę meksykańskiego sera i mieszać aż do równomiernego wymieszania. Pokrowiec z folią. Przechowywać w lodówce na noc przed podaniem.