Dip fasolowy z brązowym czosnkiem

Dip fasolowy z brązowym czosnkiem
Dip fasolowy z brązowym czosnkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Jeśli masz pieprz, tahini, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Haricots Verts Z Brązowym Czosnkiem, Haricots Verts z brązowym czosnkiem, oraz Brukselka z brązowym czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w małej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
3
Umieść mieszaninę czosnku, sok z cytryny i pozostałe składniki w blenderze; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Podawać z prażonymi klinami pita lub pałeczkami marchewki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kije MarchewkoweKije Marchewkowe
Kombinacja 2Kombinacja 2
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn