Dip Fasolowy Fava

Dip Fasolowy Fava
Dip fasolowy Fava może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz kolendry, sól, fava, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli, Fava Fasola Falafel, oraz Ful Medames (Dip Fasolowy Fava).

Instrukcje

1
Odcedzić fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
2
Umieść je w dużym rondlu i dodaj wystarczającą ilość świeżej wody do przykrycia. Grubo posiekać 1 cebulę i 3 ząbki czosnku i dodać do patelni. Doprowadzić do wrzenia, odtłuszczając dowolną pianę. Zmniejszyć ciepło i pokrywę. Gotować na wolnym ogniu 1 godzinę, lub aż fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Fasolę i warzywa odsączyć, rezerwując płyn do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
4
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego i dodać kolendrę, pietruszkę, miętę i kminek. Czysty, dodając wystarczającą ilość płynu do gotowania, aby zwilżyć mieszaninę. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Przełożyć do naczynia i ogrzać.
6
W międzyczasie pokrój pozostałą cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Podgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
8
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, przez około 12 minut, lub aż będą ciemnozłoty i lekko karmelizowane. Czosnek posiekać, wymieszać z cebulą i gotować jeszcze przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
9
Podsmażoną cebulę i czosnek rozprowadzić na czystym i skropić sokiem z cytryny i pozostałym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smażona CebulaSmażona Cebula
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Cienki-Cienki-
10
Udekorować dodatkową kolendrą i pietruszką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
11
Podsmażoną cebulę i czosnek rozprowadzić na czystym i skropić sokiem z cytryny i pozostałym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smażona CebulaSmażona Cebula
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Cienki-Cienki-
12
Udekorować dodatkową kolendrą i pietruszką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
13
artykuł var
14
Typ_27_data = {};
15
artykuł
16
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia38
Magazyn