Need a gluten free hor d ' oeuvre? Dymiony Szpinak Karczoch Dip może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 561 kalorii. 77 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz karczochy, serek, chipsy tortilla i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip, oraz Dip Dymiący Ze Szpinaku.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Szpinak włożyć do sitka i wycisnąć jak najwięcej płynu; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Posiekaj karczochy na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
4
W dużej misce, dodać szpinak, karczochy, 1/2 szklanki parmezanu, gouda, mozzarella, czosnek, płatki czerwonej papryki, nasiona kolendry, majonez, śmietana i serek i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Całe Nasiona Kolendry
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni