Dip Curry i Mango Chutney

Dip Curry i Mango Chutney
Przepis curry i mango Dip Chutney jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 3G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz pieprz cayenne, chutney mango, curry w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mango Chutney Kurczak Curry, Kurczak Curry Z Chutney Z Mango, oraz Przegrzebki morskie na porach z sosem Mango Curry Chutney dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce do serwowania wymieszać 1 szklankę śmietany, 1/3 szklanki chutney z mango,2 łyżki. drobno posiekana kolendra, 1 łyżeczka. curry w proszku, 1/2 łyżeczki. sól i 1/8 łyżeczki. pieprz cayenne. Schłodzić, ciasno zawinięte, aż będą gotowe do podania. (Dip może być przygotowany do 4 godzin wcześniej.) Ułożyć na półmisku z chrupiącymi i chlebowymi pałeczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Chutney Z MangoChutney Z Mango
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KolendraKolendra
SólSól
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Serwuje
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn