Dijon Deviled Eggs
Dijon Deviled Eggs może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 46 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 28 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz przyprawione sól, papryka, śmietana, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Zielone jajka i szynka, oraz Zielone jajka i szynka: jajka zapiekane.
Instrukcje
W rondlu 2-quart, umieścić jaja w jednej warstwie; dodać zimną wodę, aż 1 cal nad jajami. Przykryć i podgrzać do wrzenia; wyłączyć ciepło. W razie potrzeby zdjąć patelnię z ognia, aby zapobiec dalszemu zagotowaniu. Przykryć i odstawić 20 minut. Natychmiast przepuść zimną wodę nad jajami lub umieść je w lodowatej wodzie, aż do całkowitego ostygnięcia. Aby usunąć skorupę, trzeszcz ją, delikatnie dotykając całej; toczyć się między rękami, aby poluzować. Obrać, zaczynając od dużego końca.
Obrane jajka pokroić wzdłuż na pół. Żółtka wyjąć do małej miseczki; zacierać widelcem. Wymieszać z kwaśną śmietaną, musztardą, cebulą i przyprawioną solą.
Połówki białka wypełnić mieszaniną żółtka, lekko ubijając.
Posypać papryką. Przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin.