Dietetyczne Muffinki Bananowo-Orzechowe
Need a bezmleczny i wegetariański posiłek poranny? Dietetyczne babeczki z orzechami bananowymi mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 69 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, proszek do pieczenia, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 60%. Podobne przepisy to Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane, Masło orzechowe bananowe z kakao (Paleo, Wegańskie + Pełno30), oraz Eggless Jowar Banana Muffins-Wegańskie Bananowe Muffiny Sorgo.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Posmaruj puszkę na muffinki o pojemności 12 filiżanek lub linkę papierowymi wkładkami do muffinek.
W dużej misce wymieszaj mąkę, substytut cukru, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i cynamon. W osobnej misce wymieszać białka, puree bananowe i mus jabłkowy.
Dodać mokre składniki do suchego, i wymieszać, aż tylko mieszane. Napełnij przygotowane kubki muffin 3/4 pełne.
Piec przez 15 do 18 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy lekko dotknie górna część sprężyny. Pozostaw babeczki do ostygnięcia na patelni nad stojakiem z drutu na chwilę przed wyjęciem ich z patelni.